BBQ advies


Barbecuen, iedereen is er wel bekend mee. De één heeft meer verstand van het opeten van wat erop ligt, de ander gaat in de weer met allerlei technieken om het beste resultaat te krijgen. Welke barbecue het best bij jou past ligt volledig aan jouw barbecue-wensen. Wil je snel aan tafel? Dan is een gas- of elektrische barbecue een uitkomst. Maar heb je liever die authentieke grillsmaak aan het vlees, ga dan voor een houtskool barbecue. In onderstaande artikelen geven we je advies over barbecues en helpen we je bij de keuze voor de beste barbecue voor jou.

Hulp bij het kiezen

Onze specialist geeft je graag advies over waar je op moet letten bij het kopen en gebruiken van een barbecue. Zo kies je altijd voor een barbecue die bij jouw situatie en wensen past.Hulp bij het kiezen van een type barbecue

hulp bij barbecue kiezen

Type barbecues vergelijken

Advies per type barbecue

​​​
Alles over houtskool barbecues

Alles over houtskool barbecues

Je wilt een houtskool barbecue, maar waar moet je op letten bij het kiezen van zo'n barbecue? In de onderstaande artikelen lees je hoe je een bbq kiest. Ook geven we tips hoe je de barbecue gebruikt.

Hulp bij een houtskool barbecue kiezen

Alles over je houtskool barbecue aansteken

Tips voor barbecuen op een houtskool barbecue

​​
Alles over kamado barbecues

Alles over kamado barbecues

Een keramische barbecue of kamado is een houtskool barbecue met een dikke keramische wand. Je hebt ze in verschillende maten. We geven je in onderstaande artikelen advies over het gebruik van kamado barbecues.

Hulp bij een kamado bbq kiezen

Vergelijk alle Big Green Egg barbecues

Tips voor barbecuen op een kamado

​​​
Alles over buitenkeukens

Alles over buitenkeukens

Een buitenkeuken is eigenlijk een verlengstuk van je keuken. Op dit type barbecue bereid je de meest uiteenlopende gerechten. We helpen je in onderstaande artikelen met de keuze voor een buitenkeuken.

Hulp bij een buitenkeuken kiezen

Welke maat buitenkeuken past het beste in jouw tuin?

Advies over inbouw bbq's

​​
Alles over gas barbecues

Alles over gas barbecues

Een spontane barbecue is mogelijk met een gas barbecue. Dit type barbecue is namelijk snel op temperatuur. Maar ga je dan voor een staand model of een tafelmodel? In onderstaande artikelen geven we je advies en tips.

Hulp bij een gas barbecue kiezen

Advies over gasfles aansluiten op je BBQ

Tips voor barbecuen op een gasbarbecue

​​​
Alles over rookovens

Alles over rookovens

Met een rookoven geef je een authentieke rooksmaak aan gerechten. De rooksmaak pas je aan dankzij de ruime keus aan rookmot en houtsnippers. We geven je in het onderstaande artikel meer advies over rookovens.

Advies over rookovens

​​
Alles over barbecue accessoires

Alles over barbecue accessoires

Met de juiste accessoires is barbecuen leuker en gemakkelijker. Bovendien breid je de grillmogelijkheden op je bbq uit. We geven je advies over welke accessoires er zijn en waarvoor je ze gebruikt.

Alles over barbecue accessoires

​​​
Alles over elektrische barbecues

Alles over elektrische barbecues

Barbecuen op een elektrische barbecue is het meest veilig en gemakkelijk. We geven je in het onderstaande artikel graag meer advies over een elektrische bbq.

Advies over elektrische barbecues

​​
Alles over barbecue onderhoud en de schoonmaak

Alles over barbecue onderhoud en de schoonmaak

Om lang van je barbecue te genieten is het belangrijk je barbecue goed te onderhouden en schoon te maken. We geven je in onderstaande artikel tips.

5 tips voor een brandschone BBQ

8 tips om je barbecue zomerklaar te maken

Tips van de specialist

Eerder bekeken door jou